Välkommen till Bookwise & Co

 

Bookwise & Co är en ekonomibyrå som erbjuder heltäckande ekonomiska tjänster samt juridisk rådgivning med inriktning på ekonomi. 

Vårat mål är att erbjuda professionell och effektiv service så att du som kund ska kunna känna dig trygg och slippa oroa dig över redovisningen. 

 

    Om oss    

Vi är ett dynamiskt team och vi lägger stor vikt vid personlig service. Det har vi med oss vad vi än gör, vare sig redovisning eller hjälper till med start-ups.

 

I dagens värld ska en bra redovisningskonsult jämt uppdatera samt vidga sina kunskaper inom ekonomi och det är minst lika viktigt att hon/han är bra på att ta vidare sina kunskaper till sina kunder på ett sätt som kunden förstår. Är man bra på att bygga hem till familjer och inte lika bra på att förstå alla ekonomiska termer/lagar så är det upp till din redovisningskonsult att "översätta" informationen som kan vara väldigt avgörande för din verksamhet. 

 

Vår team

Varje medlem i vår team är utbildad inom branschen och har breda kunskaper. Vi samarbetar som ett team och om du hittar en fråga som en av medlemmarna inte har svar på så kan du vara hyfsat säker på att nån av de andra medlemmarna har svar till dig - det kallar vi teamwork! 

 

Tarvo Silivask
Redovisningskonsult
tarvo@bookwise.se
Våran klippa, vars kunskaper har hjälpt många att bli framgångsrika. 
Vad Tarvo än tar för sig, gör han med hjärtat, gourmet mat, fotografering, hemma-fix, växt-odling. Han hinner med allt, han sjunger och han har flera viktiga rådgivande uppdrag runt om stan.
Carmen Truusa
Redovisningskonsult
carmen@bookwise.se
Glädjespridaren - när hon är glad, är alla glada.
Carmen är fylld med 100% kärlek mot katter och 100% kärlek mot sin familj, alltså 200% charmig och kvick person. 
Hennes professionella nog-grannhet i beskattning och re-dovisning får en ordi-när människa att bli yr. Hon älskar det. Det förklarar allt. 
Anneli Karja
Junior Redovisningsekonom
anneli@bookwise.se
Vår senaste tillökning på kontoret - en ren pärla.
När hon inte är upptagen med att dyka djupt in på redovisningsdetaljer, älskar hon att vara ute i naturen med sin Golden Retriever (som också syns på våra bilder) och heja på och följa WRC Rally med sina nära och kära.
Silvia Strauss
COO
silvia@bookwise.se
Husets Hostess som har något omnipresent natur. Och på den personliga sidan kan vi säga att hon älskar vintage och kunglighet.
 
 

    Tjänster    

Vi hjälper dig med just det du behöver hjälp med. Vi är flexibla och vi hjälper dig hitta rätt lösning. 

 

Lagerbolag

Vi säljer lagerbolag med redan registrerad aktiekapital på 25 000 kr - finns tillgängliga omgående.

Det kan vara svårt att veta om man ska köpa ett lagerbolag eller om man ska registrera ett bolag från början - prata med oss.

Läs mer >>

Löneadministration

Vi hjälper till med allt kring lön från A-Z. Anställningsavtal, kollektivavtal, lönekörning, semesterberedning, Fora, Byggnads, Lösen mm. 

Företags tjänster

Inom företagstjänster erbjuder vi aktieägare, styrelser och företagsledningar ett brett urval av kvalitativa finansiella och administrativa företagstjänster såsom skattregistreringar, Bolagsverket registreringar, instruktioner och kommunikation med olika organisationer (försäkringsbolag, facket m.m.)

Löpande bokföring

Vi är flexibla med att erbjuda löpande bokföring. Oftast vill kunden själv hantera faktureringen och vi tar hand om resten.Vi är beredda att ta full kontroll över din bokföring eller komma med en plan hur vi delar upp ansvaret och därigenom effektivisera arbetet samt spara tid. 

Skatteplanering

Vi erbjuder konsultationer inom skatteplanering. Det kan bli väldigt dyrt att inte skatteplanera.

Företags tjänster

Bookwise & Co tillhandahåller en särskild delgivningsmottagare/delgivningsbar person samt kan utföra administrativa tjänster åt bolag som saknar behörig ställföreträdare bosatt i Sverige. 

Priset för ett års tjänst är 5000 kr + moms.
 

(Särskild delgivningsmottagare i enlighet med aktiebolagslagen 8 kap. 40 §.)

Kontakta oss för med information.
 

Skatt & deklaration

Vi hjälper till med momsdeklaration, arbetsgivardeklaration, inkomstdeklaration och periodisk sammanställning. 

Årsredovisning

Årsredovisningar för små till medelstora bolag (K2 regelverk), utan och med revisor. 

 

    Så här arbetar vi    

Så här arbetar vi

 

Som vi redan har nämnt är vi en ekonomibyrå som erbjuder heltäckande ekonomiska tjänster, med mycket personlig service. Det innebär att vi sköter allt åt våra kunder inom våra tjänsteområden som redovisning, lönekörning, skatt, affärsjuridik och skatterådgivning.
Vi har växt tillsammans med våra kunder och nu är vi 4 kollegor här på Stockholmskontoret. Vi jobbar med molnbaserade system och använder mest programmet Fortnox.

 

Så här blir man kund hos oss

 

Kontakta oss och så bokar vi in ett möte antingen här på vårat kontor i Stockholm eller ett digitalt-möte. Syftet med mötet är att vi ska kunna presentera oss, berätta om vilka vi är och vilka tjänster vi erbjuder. Ni ska kunna berätta om ert företag, vad ni har för verksamhet och vilka förväntningar ni har från oss. Tanken är då att vi ska kunna komma överens om en bra lösning, hur vårat samarbete skulle kunna se ut. Efter mötet kommer vi med ett prisförslag och hur vårat samarbete ska se ut. Om vi lyckas komma överens, då skriver vi ett avtal och ett spännande samarbete får börja.

 

1/8
Feedback från våra kunder
"I have had a great experience with Silvia and further staff members at Bookwise. They helped me set up my AB, they were patient and clear communicators. I will be using their accounting services moving forward."
- Mike W, Recruiting tech and professionals across Europe
2020-09-06
"It might be easy to find a smart specialist in today's world full of knowledge possibilities, but it is not so often to find a professional who is not only wise but as well have the right personal attitude.  They have all the necessary skill set in order to deliver a professional approach and all this is combined with a can-do attitude and a very pleasant personality."
- Sandra P, Co-founder of Consultwise
2018-11-08
"Great collaboration is only possible with right people! I have chosen to collaborate with Silvia because of her professionallity, her knowledge and personality. She is a great leader and inspiring person to work with. She is genuinely interested in her customers companies, and she always comes with best possible solutions for her customers."
 
- Juta, Expand Abroad
2020-12-04
“Bookwise has experience to bring new businesses to Sweden. You’ll do better with that experience”
 
- Jonas F, APCOA Parking Holdings, Chief Accountant
2020-09-24
"Smidig, enkel, personlig!Helt rimliga priser."
 
- Henri S, Project Lead at Selah Via
2019-02-10
Samarbetspartners
Erbjuder praktisk hjälp vid marknadsinträde, branschrelaterade marknadsanalyser, konkurrensanalyser, kartläggning av kunder, hitta nya affärskontakter och samarbetspartners, rekryteringstjänster och mässbesök.
 

    Kontakta oss    

Besöksadress
Bookwise & Co AB

Tegelbacken 4A

111 52 Stockholm

Postadress
P.O. BOX 384
101 27 Stockholm
Stockholms län

 

info@bookwise.se

+46 73 - 564 36 12

© 2019 Bookwise & Co AB ​• org. nr. 559153-9761• All rights reserved

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon